Over POP UP: bezoek aan Picasso en Alexandrië

09 dec
Brussel - Bozar

POP UP: bezoek aan Picasso en Alexandrië

Daguitstap op 9 december naar twee schitterende tentoonstellingen in Brussel. 'Alexandrië, vervlogen toekomsten' in Bozar en ’Picasso & Abstraktion’  in het KMSK. Voorafgaand is er een lezing op 25 november om 20u00 over de tentoonstelling van Picasso door Christiane Struyven.

vrijdag 9 december 2022 van 08:00 uur tot 17:00 uur

Op dit moment lopen er schitterende tentoonstellingen in Brussel. 'Alexandrië' in Bozar en ’Picasso & Abstraktion’ in het KMSK zijn er twee van. Wij dachten dat jullie er wel van zouden genieten om beide te bezoeken op vrijdag 9 december 2022 onder leiding van twee uitmuntende gidsen. We bezoeken één tentoonstelling in de voormiddag en één in de namiddag. ’s Middags lunchen we samen. Beide musea liggen op wandelafstand van het station Brussel-Centraal en van het restaurant. 
Om de tentoonstelling van Picasso nog beter te kunnen begrijpen geeft Christiane Struyven op vrijdagavond 25 november om 20.00 u. een lezing over zijn werk in ’Ons Middelheem’. We kennen haar reeds als bevlogen spreker van de cursus: ’Vrouwelijke kunstenaars’.
Om 8.15 u. vertrekken we aan de P&R in Merksem en daarna gaan we  met de trein van 9.06 u. naar Brussel.Vandaar is het enkele minuten wandelen naar het museum. 
We lunchen in ’The Foodmaker’. Het restaurant ligt om de hoek van beide musea. We hebben deze maaltijd niet opgenomen in de prijs. Zo kies je zelf wat je wil. De gemiddelde prijs per gerecht schommelt tussen de €5 tot €10.


Leden tarief: - €55 zonder museumpas.                     

                     - €45 met museumpas

Niet leden tarief: - €60 zonder museumpas

                           - €55 met museumpas 


Inbegrepen:     

-  lezing Picasso door Christiane Struyven in Brasschaat                       

 -  treinticket                      

 -  beide museumbezoeken met gids

Prijzen

Ticket Prijs
Leden-tarief € 55,00
Niet leden € 60,00

Info: activiteiten@davidsfondsbrasschaat.be of via Ria Keysers  03 652 12 86